Витончені суцвіття капусти ідеально поєднуються із смаженими грибами та пряним сирним соусом.
Інгредієнти:
- капуста цвітна ТМ «Артика» 900 г;
- гриби білі 300 г;
- вершки 20% 200 мл;
- яйця курячі 1 шт;
- сир гауда 100 г;
- цибуля ріпчаста 1 шт.;
- вершкове масло 30 г;
- мускатний горіх мелений за смаком.
Спосіб приготування:
- Цвітну капусту відварити до напівготовності в підсоленій воді, злити воду.
- На вершковому маслі обсмажити цибулю, додати порізані гриби, смажити 5 хвилин. Додати борошна, перемішати.
- Акуратно ввести вершки, перемішати. У гарячий соус ввести збите яйце. Додати сіль, перець за смаком, щіпку мускатного горіха, перемішати.
- Капусту викласти в форму, додати гриби з соусом.
- Посипати тертим сиром.
- Випікати при 200°С 25-30 хвилин до рум'яної скоринки.
- Подати до столу.
Смачного!