Як приготувати брюссельску капусту

Брюссельська капуста з беконом

Як приготувати брюссельску капусту.

Брюссельська капуста дуже проста в приготуванні але перед застосуванням брюссельської капусти в готуванні, зазвичай рекомендується поварити її декілька хвилин у киплячій воді, а потім готувати гарніри, супи, салати та інші страви.

Інгредієнти:

  • 200 г бекону;
  • 700 г брюссельської капусти ТМ «Артика»;
  • 1 цибулина;
  • 1 ст. ложка лимонного соку;
  • 1 ст. ложка оливкової олії;
  • мелена паприка, коріандр, чорний перець та сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Відваріть брюссельську капусту у киплячій підсоленій воді 3-5 хвилин до м'якості та злийте воду.
  2. Дрібно поріжте цибулю. Бекон поріжте тонкими слайсами.
  3. Обсмажте бекон у попередньо нагрітій сковороді до золотої скоринки 3-5 хвилин. Потім вийміть його і покладіть на серветку, щоб видалити зайвий жир.
  4. До смальцю, що залишився додайте оливкову олію та цибулю, обсмажуйте цибулю протягом 4-5 хвилин на середньому вогні до її м'якості.
  5. Додайте брюссельські капусту до цибулі та готуйте ще 3-4 хвилини, іноді помішуючи
  6. Наприкінці додайте до овочів спеції та сіль на смак, збризніть лимонним соком.
  7. З'єднайте брюссельську капусту із беконом та обережно перемішайте.
  8. Брюссельську капусту варто подавати гарячою.

Смачного!