Якщо смажена картопля для вас занадто жирна, то цей рецепт саме для вас, адже картоплю можна не тільки смажити, а ще й запікати та доповняти її овочами. Спробуйте!
Інгредієнти:
- картопля 500 г,
- броколі ТМ «Артика» 300 г,
- спаржева квасоля ТМ «Артика» 200 г,
- морква кубик (близько 145 г.).,
- помідор кубик (близько 140 г.),
- ½ частина лимону,
- часник 2 зубчики,
- зелень за смаком,
- оливкова олія 2 ст. ложки,
- сіль, чорний мелений перець за смаком,
Спосіб приготування:
- Ретельно промийте картоплю щіткою, розріжте на половинки, зробіть невеличкі поглиблення і додайте сіль.
- Броколі та спаржу потримайте у киплячій воді протягом 3 хвилин.
- Додайте помідор та моркву. Розчавіть часник та подрібніть зелень.
- Обережно змішайте овочі та заповніть половинки картоплі начинкою яку ви щойно отримали. Посипте сіллю та перцем, збризніть лимонним соком і оливковою олією.
- Змастіть деко олією та викладіть картоплю з начинкою і ставте до духовки, але попередньо нагрійте її до 180 ° С.
- Залиште картоплю у духовці протягом 25-30 хвилин.
- Посипайте гарячу печену картоплю з овочами зеленню перед подаванням.
Смачного!