Картопля запечена з овочами

Картопля запечена з овочами

Якщо смажена картопля для вас занадто жирна, то цей рецепт саме для вас, адже картоплю можна не тільки смажити, а ще й запікати та доповняти її овочами. Спробуйте!

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Ретельно промийте картоплю щіткою, розріжте на половинки, зробіть невеличкі поглиблення і додайте сіль.
  2. Броколі та спаржу потримайте у киплячій воді протягом 3 хвилин.
  3. Додайте помідор та моркву. Розчавіть часник та подрібніть зелень.
  4. Обережно змішайте овочі та заповніть половинки картоплі начинкою яку ви щойно отримали. Посипте сіллю та перцем, збризніть лимонним соком і оливковою олією.
  5. Змастіть деко олією та викладіть картоплю з начинкою і ставте до духовки, але попередньо нагрійте її до 180 ° С.
  6. Залиште картоплю у духовці протягом 25-30 хвилин.
  7. Посипайте гарячу печену картоплю з овочами зеленню перед подаванням.

Смачного!