Швидкозаморожений натуральний продукт. Умови зберiгання: при температурi не вище мiнус 18 °С. Строк придатностi: не бiльше 24 мic. Стручкова квасоля (в просторіччі спаржева квасоля або ще називають шпарагівка). Стручкова квасоля – це несчерпне джерело рослинного білка та клітковини. Вона низькокалорійна і корисна, її калорійність навіть не досягає 300 калорій на 1 кг. Квасоля обов’язкова до вживання спортсменам, атлетам, та всім, хто дбає за своєю фігурою та за своїм здоров’ям. Більш того, квасоля міститься в багатьох дієтах, вживати її рекомендують дієтологи та фітнес тренери. Важко знайти більш ідеальний гарнір до м’яса аніж квасоля. Її можна смажити на грилі, на пательні в клярі чи на звичайній олії. Цікаво, що раньше у їжу вживали лише зернятка квасолі, а перші кто скуштував її цілком були італійці. Щоб квасоля не переспіла, на город вони виходили по декілька раз у день і зривали стиглі, але не перезрівші плоди, потім одразу готували їх. Згодом агрономи вивели новий сорт з м’яким стеблом, так звану французьку квасолю.
Будь ласка, залиште Ваш відгук про продукти нашої компанії, роботі інтернет магазину і доставці.
Пошта для Ваших побажань і пропозицій: marketing@artika.com.ua