Цвітна капуста та м'ясо дуже чарівно гармонують, це дуже поживна та смачна страва.
Інгредієнти:
- цвітна капуста ТМ «Артика» 600 г,
- свинина 400 г,
- цибуля ( приблизно 140 г ),
- часник 2 зубчики,
- пучок петрушки,
- лимон 1/2,
- лавровий листик,
- перець духмяний,
- чорний перець мелений,
- олія,
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Покладіть у киплячу воду сіль, духмяний перець, лавровий лист і пару хвилин поваріть, для того щоб зник своєрідний запах цвітної капусти. А далі закиньте у цей бульйон капусту і поваріть 5 хвилинок.
- Дістаньте капусту та почекайте поки рідина стече.
- Помийте та обсушить м'ясо, поріжте на маленькі шматочки.
- У підігрітій пательні підсмажте м'ясо до золотистого кольору, додайте потім цибулю та смажте приблизно 5 хвилин. По закінченні смаження потрібно додати подрібнений часник, спеції, сіль, лимонний сік. Тушкуйте під кришкою на маленькому вогні хвилин 10-15.
- Покладіть цвітну капусту до м'яса, обережно перемішайте, щоб не пошкодити суцвіття і потушкуйте на слабкому вогні протягом 5 хвилин. По закінченні посипте нарізаною петрушкою.
Смачного!