З нашої вишні без кісточки дуже легко можна приготувати вишневий соус, який ви зможете подавати до ваших улюблених тістечок!
Зберігайте на примітку, вам знадобиться:
- Вишня без кісточки
- Розмарин
- Кориця
- Пара столових ложок цукру
- Ароматний алкоголь ( наприклад, коньяк )
Готуємо:
- Закип’ятіть вишню з розмарином та корицею, зачекайте поки вона розтане
- Додайте цукор та проваріть декілька хвилин
- Потім долийте трохи коньяку, для аромату та випаріть його.
- Наприкінці, помішуючи насипте кукурудзяного крохмалю, не багато, до загустіння.
- Готово, можна одразу полити ваш десерт, прикрасити тарілку або вилите у соусницю
Смачного!