Швидкозаморожений натуральний продукт. Умови зберiгання: при температурi не вище мiнус 18 °С. Строк придатностi: не бiльше 24 мic. Навряд чи знайдеться людина, яка не знає смородину. Проте вирощувати її стали всього 400-500 років тому, а яблуню, грушу, вишню наприклад люди вирощують не менше 4 тисяч років, а сливу - не менше 2 тисяч років. Смородина не була відома ні древнім грекам, ні римлянам. В Європі її почали вирощувати тільки в XV-XVI століттях. Ягоди чорної смородини визнані вченими одними з найбільш корисних для здоров'я. Вони містять солі заліза, фосфору і кальцію, цукру, яблучну і лимонну кислоти, вітаміни А і С. Вживання свіжих ягід покращує апетит. Вони мають кислувато-солодкий смак і особливий аромат. Їх вживають в свіжому і переробленому вигляді. З них готують киселі, сиропи, соки, настойки, вина, лікери, варення, желе, пастилу, йогурти та начинки для ласощів.
Будь ласка, залиште Ваш відгук про продукти нашої компанії, роботі інтернет магазину і доставці.
Пошта для Ваших побажань і пропозицій: marketing@artika.com.ua