Полуниця заморожена
Полуниця, дуже смачна садова ягода, яка асоціюється з дитинством і насолодою.
Полуниця містить так званий гормон радості, що допомагає легше переносити погіршення настрою і радіти життю.
Ягоди полуниці мають приємний аромат і чудовий смак. Вони містять до 9% цукрів, органічні кислоти – 0,5-1,6%, білкові речовини – 0,4-0,6%, мінеральні речовини і вітаміни, необхідні для нормальної діяльності організму. Високий вміст фолієвої кислоти В9, що сприяє кращому кровотворенню. Ця кислота також покращує мозкову діяльність. Вживання полуниці знижує тиск, поліпшує роботу серця, робить судини еластичними і заспокоює нервову систему. Цинк, що міститься в полуниці є важливим елементом для підвищення сексуальної активності людини.
Так само її застосовують при деяких хворобах: атеросклерозі, анемії, діабеті, нервових розладах, хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, зобі, печінкових захворювань, селезінки, і при подагрі. Завдяки полуниці поліпшується апетит, травлення, добре відходить жовч, сеча.
Полуниця має протизапальні властивості і нормалізує обмін речовин, В період дозрівання полуниці рекомендується щодня з’їдати до 400 г цієї ягоди.
Вживання полуниці набагато ефективніше підтримує і зміцнює здоров’я, ніж будь-який штучний вітамінний комплекс.
У народній медицині також використовують полуницю як протимікробний засіб, для лікування авітамінозу. Як антисептик застосовують водяний настій ягід, ним ополощуть горло при ангінах і рот при стоматитах. Соком полуниці омолоджують шкіру.
Для кращого застосування вітамінів А і Е, і найбільшої користі для організму, їжте полуницю з вершками або сметаною.
Швидкозаморожений натуральний продукт. Умови зберiгання: при температурi не вище мiнус 18 °С. Строк придатностi: не бiльше 24 мic. Полуниця це низькокалорійний продукт, в 100 г якого міститься всього 30 ккал. У 100 г полуничного соку - 31 кКал. Найбільш калорійними продуктами з полуниці є: консервована полуниця, в якій міститься 92 кКал та підвищена кількість вуглеводів, полуничний сироп, калорійність якого - 154 кКал на 100 г і полуничне варення, калорійність якого - 285 кКал на 100 г. Саме вони при вживанні у великих кількостях здатні викликати ожиріння. Полуниця в середньому складається з води - 88% і сухих речовин: розчинних - 8,6%, нерозчинних - 3,2%. Кількість цукру і кислоти в ягодах залежить як від сорту, так і від умов вирощування полуниці. Суниця належить до групи плодів, в яких міститься мінімум сахарози і майже однакова кількість фруктози і глюкози, а саме: в середньому сахарози - 1,1%, фруктози - 2,7%, глюкози - 2,5%. Загальна кислотність полуниці в середньому становить 2,1%.
Будь ласка, залиште Ваш відгук про продукти нашої компанії, роботі інтернет магазину і доставці.
Пошта для Ваших побажань і пропозицій: marketing@artika.com.ua