Омлет із бринзою та шпинатом на вершковому маслі

Омлет із бринзою та шпинатом на вершковому маслі

Шпинат можна застосовувати в багатьох стравах але зараз ми поділимось з вами рецептом приготування шпинату у всім зрозумілій страві, такій як омлет!

Інгредієнти:

  • 100 г шпинату ТМ «Артика»,
  • яйця 3шт.,
  • молоко 3 ст. ложки,
  • бринза 30 г,
  • вершкове масло 30 г,
  • сіль, перець чорний мелений за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Пориньте шпинат у киплячу воду на хвилинки 2-3 , так щоб він став м'яким.
  2. Поєднайте яйця з молоком, сіллю, перцем та збийте блендером.
  3. Натріть бринзу на крупній терці.
  4. Покладіть шпинат до гарячої сковорідки із розігрітим маслом та тушкуйте хвилинки 2-3.
  5. Додайте до шпинату суміш яєць і молока та посипте бринзою зверху.
  6. Смажити омлет потрібно на середньому вогні протягом 5 хвилин.
  7. Після утворення скоринки в нижній частині омлету переверніть омлет, тримайте ще 2 хвилини та зніміть його з вогню.
  8. Подайте омлет із сиром та шпинатом гарячим.

Смачного!