Шпинат можна застосовувати в багатьох стравах але зараз ми поділимось з вами рецептом приготування шпинату у всім зрозумілій страві, такій як омлет!
Інгредієнти:
- 100 г шпинату ТМ «Артика»,
- яйця 3шт.,
- молоко 3 ст. ложки,
- бринза 30 г,
- вершкове масло 30 г,
- сіль, перець чорний мелений за смаком.
Спосіб приготування:
- Пориньте шпинат у киплячу воду на хвилинки 2-3 , так щоб він став м'яким.
- Поєднайте яйця з молоком, сіллю, перцем та збийте блендером.
- Натріть бринзу на крупній терці.
- Покладіть шпинат до гарячої сковорідки із розігрітим маслом та тушкуйте хвилинки 2-3.
- Додайте до шпинату суміш яєць і молока та посипте бринзою зверху.
- Смажити омлет потрібно на середньому вогні протягом 5 хвилин.
- Після утворення скоринки в нижній частині омлету переверніть омлет, тримайте ще 2 хвилини та зніміть його з вогню.
- Подайте омлет із сиром та шпинатом гарячим.
Смачного!