Обліпиха швидкозаморожена

Фото товару Ціна за кг Вага Кількість фасованих одиниць Ціна за фасовану одиницю Купити
---
коробка 200 г
49.06 грн.
89.65
пакет 2,5 кг
224.13 грн.
88
ящик 10 кг
880.00 грн.
Характеристики продукту Обліпиха швидкозаморожена
Склад: Обліпиха

Обліпиха

Швидкозаморожений натуральний продукт. Без ГМО.

Популярна та корисна ягода, а в народі славиться як справжній природний лікар.

Без сумніву, обліпиха має цілющі властивості. Через оздоровлюючий вплив, обліпиха давно зайняла своє «золоте» місце всесвітньої пошани.

Вона здатна зміцнювати стінки кровоносних судин і робити їх менш проникними, покращувати тканинний обмін речовин, має антиоксидантну дію: попереджає окислення тканин, а значить і старіння. Ягода знімає запалення тканин і сприяє загоєнню ран, вона здатна поліпшити стан протягом будь-якого хронічного захворювання за рахунок великої кількості вітамінів, що містяться в ній.

Ягоди обліпихи неймовірно багаті вітамінами B1, B2, C, E, K, P; флавоноїдами, фолієвою кислотою, каротиноїдами, бетаїнами, холін, кумаринами, глюкозою, фруктозою і фосфоліпідами. Ягоди в своєму складі також мають дубильні речовини. Кора гілок приховує значну кількість серотоніну, який робить досить сприятливий вплив на центральну нервову систему, а також затримує ріст злоякісних новоутворень.

У цих маленьких та яскравих ягодах є досить велика кількість кислот, таких як: яблучна кислота, лимонна, кавова і винна.. У листі цієї рослини заховано справжнє багатство у вигляді аскорбінової та олеанолової кислоти.

Обліпиха протипоказана при захворюваннях шлунка – гастриті та т.п..

Сучасне застосування обліпихи не обмежується тільки медициною. Сьогодні існує багато популярних рецептів з обліпихою: смачний чай, компот, сік, морс. Прогресивні кондитери створюють нові рецептури для тортів та десертів: обліпиховий мусс та крем!

Завдяки сучасним способам збереження продуктів, швидкозаморожені ягоди – це зручно, бо споживання корисних продуктів можливо цілий рік.

У приготуванні обліпихи є дивовижний факт: більша кількість цілющих властивостей і вітамінів, при термічній обробці зберігається. Але, при заготівлі обліпихи не можна стерилізувати - тільки пастеризація! Ці процеси обробок різні по температурі впливу: пастеризація не більш, ніж +85 ... + 90 ° С.

Умови зберігання: при t не вище -18 °С.

Термін придатності: не більше 24 міcяців.

Відгуки про товар (0):

Будь ласка, залиште Ваш відгук про продукти нашої компанії, роботі інтернет магазину і доставці.

Пошта для Ваших побажань і пропозицій: marketing@artika.com.ua

Також з цим товаром купують: