Швидкозаморожений натуральний продукт. Умови зберiгання: при температурi не вище мiнус 18 °С. Строк придатностi: не бiльше 24 мic. Баклажан багаторічна трав'яниста рослина. Відомий також під назвою бадриджан або синенькі. Батьківщиною баклажанів є тропічні райони Індії, де вони ростуть в дикому вигляді. Як однорічну культуру в Європі баклажани вирощують з XIII-XV століть. Природний колір баклажана - фіолетовий. Однак сьогодні виведено безліч сортів найрізноманітніших кольорів і відтінків, починаючи з білого, є і майже чорні, жовті й коричневі. А також самих різних форм і розмірів, починаючи з форми і розміру курячого яйця, від циліндричної до грушоподібної і кулястої. А вага ягоди (так-так, плід баклажана - ягода) коливається від 30 г до 2 кг. Більш-менш подібна у всіх сортів баклажанів тільки м'якоть: щільна (або не дуже щільна), з дрібним насінням і своєрідним смаком. Сирий баклажан в їжу не вживається. Калорійність сирого баклажана - 24 кКал, це нежирний дієтичний продукт. Відварений баклажан без солі містить 33 кКал. Калорійність тушкованих баклажанів - 189 кКал, тому в тушкованому вигляді надмірне вживання баклажанів може привести до ожиріння.
Будь ласка, залиште Ваш відгук про продукти нашої компанії, роботі інтернет магазину і доставці.
Пошта для Ваших побажань і пропозицій: marketing@artika.com.ua