Характеристики продукту Суміш для кабачкової ікри
Склад : кабачок, томати, морква, цибуля.
Швидкозаморожений натуральний продукт. Умови зберiгання: при температурi не вище мiнус 18 °С. Строк придатностi: не бiльше 24 мic. Саме кабачкова ікра найвідоміша і улюблена серед домогосподарок. В середньому вона готується 1 годину, а підготовчі заходи займають не більше 20 хвилин. Вибирайте молоді кабачки для страви, у таких шкірка світло-зеленого відтінку. Насіння не повинні бути явно сформовані, а шкірка - залишатися цілісною і без видимих пошкоджень.
Будь ласка, залиште Ваш відгук про продукти нашої компанії, роботі інтернет магазину і доставці.
Пошта для Ваших побажань і пропозицій: marketing@artika.com.ua