Швидкозаморожений натуральний продукт. Умови зберiгання: при температурi не вище мiнус 18 °С. Строк придатностi: не бiльше 24 мic. Журавлина це вічнозелена рослина, чагарник з тонкими і невисокими пагонами. Довжина пагонів у середньому близько 30 см, ягоди дикої журавлини червоні, кулясті, 8-12 мм в діаметрі. Деякі спеціально виведені сорти мають ягоди до 2 см в діаметрі. Цвіте журавлина в червні, збір ягід починається у вересні і триває всю осінь. Плантаційні ягоди достигають на 1-2 тижні раніше диких. Ягоди журавлини легко можуть зберігатися до весни. Журавлину вживають в їжу як в свіжому, так і в замороженому, мочені або сушеному вигляді, з неї готують соки, морси, желе, варення, киселі, коктейлі і журавлинний квас, або додають в салати, пироги та інші страви. Журавлина, росте в багатьох країнах, якщо дозволяють умови, любить болотистий лісовий грунт, осока-сфагнові болота, тундрові і мохові болота.
Будь ласка, залиште Ваш відгук про продукти нашої компанії, роботі інтернет магазину і доставці.
Пошта для Ваших побажань і пропозицій: marketing@artika.com.ua