Швидкозаморожений натуральний продукт. Умови зберiгання: при температурi не вище мiнус 18 °С. Строк придатностi: не бiльше 24 мic. Морква - дворічна рослина. В перший рік вона створює листя та корнеплід, а на другий рік кущ із насіннями. Раніше моркву вирощували заради ароматного листя та насіння, а не заради коренеплоду. Перші згадки про вживання кореня моркви в їжу зустрічається в античних джерелах ще в 1 сторіччі нашой ери. Колір кореня моркви має дуже багато різноманітних відтінків, від жовтого бо темно-фіолетового. Цікаво, що у Європі спочатку культивували жовту моркву, а "тренд" до моркви поморанчевого кольору був створений у Нідерландах, де місцеві фермери культивували її. Морква містить вітаміни групи В, С, РР, Е, К, в моркві присутній каротин. Каротін це речовина, яка перетворюється на вітамін А в організмі людини. В медицині морква застосовується при авітамінозах.
Будь ласка, залиште Ваш відгук про продукти нашої компанії, роботі інтернет магазину і доставці.
Пошта для Ваших побажань і пропозицій: marketing@artika.com.ua