Чорниця
Швидкозаморожений натуральний продукт. Без ГМО.
Чорниця - цілюща ягідка України. Славиться гармонічним смаком та лікувальними властивостями. Чорниця дуже багата на самий корисний антиоксидант – антоціанин, його дія схожа на інсулін, саме тому чорниця знижує рівень цукру в крові. В складі чорниці міститься каротиноїди, які покращують та відновлюють зір. Для сучасних жінок, має важливий плюс – це омолоджуючий ефект. Перелік всіх цілющих властивостей чорниці нескінченний.
Плоди чорниці багаті на : вуглеводи - глюкозу, цукрозу, фруктозу, пектини; органічні кислоти - лимонну, молочну, яблучну, бурштинову, щавлеву, вітаміни - А, В, С, РР; флавоноїди, антоціани, феноли; мінеральні речовини - залізо, манган, селен, кобальт, мідь, золото, срібло, цинк.
Доведено, що споживання ягід, людьми с захворюванням цукрового діабету сприяє нормалізації рівня цукру в крові. Систематичне вживання чорниці рекомендується в раціон людям, чия робота пов'язана із щоденною напругою зору. Для лікувального впливу на організм людині потрібно вживати ягоду 10 місяців по графіку: 5 тижднів вживати - 1 тиждень перерва. В середньому рекомендують на рік вживати – від 1,5 до 4,5 кг чорниці на одну людину.
Краще всього зберігаються корисні властивості ягоди в замороженому стані. Саме для того, щоб чорниця була максимально корисна, ми заготовляємо ягоду в липні, коли вона повністю стигла та дозріла. В висушених ягідках втрачається до 80% антоціанину.
Щодення норма на 1 людину: від 15 до 200 гр зрілих ягід в день. Вміст ягід в 1 ч.л. – 5 гр; 1 ст.л. – 15 гр. В 1 кг чорниці міститься 9 850 мг антоціанину.
Застосування ягоди в кулінарії дуже різноманітне: соки, пюре, начинки для випічки, десертів. Споживання чорниці розраховано для всіх, хто цінує своє здоров’я!
Умови зберігання: при t не вище -18 °С.
Термін придатності: не більше 24 меcяців
Будь ласка, залиште Ваш відгук про продукти нашої компанії, роботі інтернет магазину і доставці.
Пошта для Ваших побажань і пропозицій: marketing@artika.com.ua