Здивуй оригінальним способом приготування соковитої кукурудзи, яка є джерелом вітамінів E, B, H (біотину), містить мікроелементи такі як магній, кальцій, йод, фосфор, натрій, калій, залізо та багато інших.
Інгредієнти:
- Кукурудза ТМ «Артика» - 4 шт,
- Вершкове масло або топлене,
- Бринза - 70 г,
- Мелений сухий базилік - 1 ст.л,
- Свіжий подрібнений базилік - 1 ст.л,
- Часник - 2 зубчики,
- Сіль за смаком,
- Свіжі трави або зелена цибуля.
Спосіб приготування:
- Промийте кукурудзу.
- Змастіть кукурудзу вершковим маслом і сіллю. Зверху натріть подрібненим часником і сухим базиліком.
- Оберніть качан кукурудзи у декілька шарів фольги або пергаментного паперу.
- Потім ви можете відправити кукурудзу в нагріту духовку приблизно на 40 хвилин.
- Під час випікання потрібно декілька разів повертати кукурудзу. Якщо зерна м'які та, підрум'янені, можна доставати кукурудзу.
- Надалі потрібно додати сир, для цього розкрийте фольгу і посипте натертою бринзою. Тепер ви можете знову обернути кукурудзу та поставити її в духовку ще на три хвилини, щоб розтопити сир.
- Кожен качан посипте зеленню і подавайте на стіл!