Запечена кукурудза з бринзою та базиліком

Запечена кукурудза з бринзою та базиліком

Здивуй оригінальним способом приготування соковитої кукурудзи, яка є джерелом вітамінів E, B, H (біотину), містить мікроелементи такі як магній, кальцій, йод, фосфор, натрій, калій, залізо та багато інших.

Інгредієнти:

  • Кукурудза ТМ «Артика» - 4 шт,
  • Вершкове масло або топлене,
  • Бринза - 70 г,
  • Мелений сухий базилік - 1 ст.л,
  • Свіжий подрібнений базилік - 1 ст.л,
  • Часник - 2 зубчики,
  • Сіль за смаком,
  • Свіжі трави або зелена цибуля.

Спосіб приготування:

  1. Промийте кукурудзу.
  2. Змастіть кукурудзу вершковим маслом і сіллю. Зверху натріть подрібненим часником і сухим базиліком.
  3. Оберніть качан кукурудзи у декілька шарів фольги або пергаментного паперу.
  4. Потім ви можете відправити кукурудзу в нагріту духовку приблизно на 40 хвилин.
  5. Під час випікання потрібно декілька разів повертати кукурудзу. Якщо зерна м'які та, підрум'янені, можна доставати кукурудзу.
  6. Надалі потрібно додати сир, для цього розкрийте фольгу і посипте натертою бринзою. Тепер ви можете знову обернути кукурудзу та поставити її в духовку ще на три хвилини, щоб розтопити сир.
  7. Кожен качан посипте зеленню і подавайте на стіл!